eOstroleka.pl
Informacje Budujemy Sport TV Ostrołęka Galeria Mapa fotoOstroleka Balujemy Baza firm kamera Wirtualny Spacer Menu On-Line Ogłoszenia Auto Giełda Forum dyskusyjne
Informator » apteki · kościoły · urzędy · kino · lekarze · MZK · PKS . Taxi Kontakt » redakcja · reklama
Rozrywka » puby · kawiarnie · bary · restauracje · pizzerie · hotele Konkursy » konkursy · Konkurs Inwestycyjny
google
Baza firm
Aktualności
Wideo
Galeria
Ogłoszenia
Forum
Menu OnLine
login
hasło
zarejestruj się zapomniałem hasła

MENU ON-LINE

KWADRANS Sala Bankietowa, Restauracja
ul. Stacha Konwy 3a
07-410 Ostrołęka
29 760 31 62, 793 220 034
tel. dodatkowe 502 431 814, 507 038 235
godziny otwarcia:
pn-pt 0900 - 1800
inne terminy po wcześniejszym uzgodnieniu

Szybka dostawa do kunsumenta zawsze
GRATIS !!!
najtańsza i najlepsza kuchnia domowa kompleksowa obsługa u klienta.

więcej o nas
ŚNIADANIA
Lp.NazwaIlośćCena
1.Jajecznica z 4 jaj - Na maśle5,00 zł
2.Jajecznica z 4 jaj - Na bekonie, szynce7,00 zł
3.Jajecznica z 4 jaj - Jaja sadzone z 3 jaj na boczku, szynce10,00 zł
4.Parówki na gorąco150 g6,00 zł
5.Kiełbaski z cebulką z rusztu150 g7,00 zł
6.Półmisek wędliny150 g11,00 zł
7.Półmisek serów150 g3,00 zł
8.Sałatka śniadaniowa200 g5,00 zł

PRZEKĄSKI ZIMNE
Lp.NazwaIlośćCena
1.Carpaccio z polędwicy wołowej podawane z oprawą rukoli, parmezanem, pieczarkami, skropione oliwą z o100 g21,00 zł
2.Melodia łososia wędzonego w towarzystwie oliwek i ziarna musztardy100 g12,00 zł
3.Ryba w sosie słodko- kwaśnym100 g4,50 zł
4.Śledź tradycyjny na trzy sposoby - w oleju100 g5,00 zł
5.Śledź tradycyjny na trzy sposoby - po węgiersku100 g6,00 zł
6.Śledź tradycyjny na trzy sposoby - po japońsku100 g6,00 zł
7.Befsztyk wołowy po tatarsku, z jajkiem i przyprawami100 g8,00 zł
8.Półmisek szefa kuchni na 2 osoby300 g22,00 zł

ZUPY
Lp.NazwaIlośćCena
1.Aromatyczny krem borowikowy z grzankami300 ml8,00 zł
2.Tradycyjna francuska zupa cebulowa z gorącą serową grzanką300 ml9,00 zł
3.Wspaniały krem brokułowy z chrupiącymi grzankami w ziołach300 ml8,00 zł
4.Pyszny rosół domowy według staropolskiej receptury podany z makaronem i warzywami300 ml5,00 zł
5.Barszcz czysty, ew. Podany z krokietem lub pasztecikiem150 ml5,00 zł

DANIA GŁÓWNE
Lp.NazwaIlośćCena
1.Stek z polędwicy wołowej z chrupiącą sałatką na gorącym sosie gorgonzola z pieczonymi w rozmarynie z200 g32,00 zł
2.Grillowany filet z kurczaka " alla caprese" faszerowany mozzarellą, na bazie szałwi, białego wina, p150 g18,00 zł
3."Tournedos saint germani"- z polędwicy wieprzowej oprawione grzankami i świeżym tartym chrzanem, pod150 g21,00 zł
4.Kotleciki jagnięce z nutą czerwonego wina i sosem ziołowo-miodowym na podstawie z oliwy z oliwek, ch200 g26,00 zł
5.Indyk w otulinie jogurtowej w kompozycji ziemniaczków z koperkiem i zestawem surówek150 g19,00 zł

MIĘSA
Lp.NazwaIlośćCena
1.Antrykot z kurczaka, panierowany w płatkach kukurydzianych z frytkami i zestawem surówek150 g16,00 zł
2.Książęcy kotlet schabowy z kością z ziemniaczkami/frytkami i kapustką zasmażaną150 g14,00 zł
3.Kotlet szwajcarski w towarzystwie pieczonych talarków i zestawem surówek150 g16,00 zł
4.Karkówka z rusztu z ziemniaczkami pieczonymi i zestawem surówek150 g14,00 zł
5.Tradycyjna wątróbka z cebulką z rusztu podana w kompozycji ziemniaczków z wody i zestawem surówek150 g11,00 zł
6."Brizol" z pieczarkami i frytkami i zestawem surówek150 g16,00 zł
7.Szaszłyk z schabu w towarzystwie boczku, cebulki, podane z ryżem czerwonym i zestawem surówek150 g17,00 zł
8.Sznycel po wiedeńsku z ziemniaczkami pure i zestawem surówek150 g15,00 zł
9.Eskalopki cielęce po mediolańsku, podane z gorącym ananasem w towarzystwie ziemniaczków zapiekanych 150 g25,00 zł
10.Smakowity "de volaille" z frytkami i zestawem surówek150 g16,00 zł

RYBY
Lp.NazwaCena
1.Pstrąg smażony tradycyjnie z masełkiem i świeżą cytrynką, oraz natki pietruszki18,00 zł
2.Sandacz po " kurpiowsku" z risotto na bazie białego wina i sosu z czerwonej cebulki17,00 zł
3.Stek z łososia w świeżych ziołach w kompozycji nuty sosu śmietankowo-szczypiorkowego z ziemniaczkami17,00 zł

OWOCE MORZA
Lp.NazwaIlośćCena
1.Krewetki panierowane w cieście z sosem jogurtowo-ziołowym na ostro100 g8,00 zł
2.Krewetki marynowane w sosie teriyaki, flambirowane whiskey, podane z cytrynką100 g10,00 zł
3.Małże nowozelandzkie w delikatnym szafranowo winnym sosie aromatyzowanym korzennym julienne100 g9,00 zł

DANIA DLA DZIECI
Lp.NazwaIlośćCena
1.Nugets podawane z tradycyjnymi frytkami i zestawem surówek150 g14,00 zł
2.Pierś z kurczaka w panierce kukurydzianej z frytkami i zestawem surówek150 g14,00 zł
3.Naleśniki - z serem2 szt5,00 zł
4.Naleśniki - z dżemem2 szt5,00 zł
5.Naleśniki - z szpinakiem i serem "feta"2 szt7,00 zł
6.Pierogi z serem8 szt8,00 zł

DANIA TRADYCYJNE
Lp.NazwaIlośćCena
1.Pierogi - z mięsem8 szt8,00 zł
2.Pierogi - z kapustą i grzybami8 szt8,00 zł
3.Pierogi - z kurkami8 szt10,00 zł
4.Pierogi - ruskie8 szt8,00 zł
5.Krokiety - z mięsem3 szt8,00 zł
6.Krokiety - z kapustą i pieczarkami3 szt8,00 zł
7.Krokiety - z pieczarkami3 szt8,00 zł
8.Pyzy z mięsem w otulinie skwarek i cebulki300 g8,00 zł

DANIA KUCHNI STAROPOLSKIEJ
Lp.NazwaIlośćCena
1.Staropolski żurek w chlebie200 ml8,00 zł
2.Flaczki wołowe300 ml9,00 zł
3.Zupa dnia300 ml4,00 zł
4.Golonka po staropolsku z kapustą zasmażaną w gorącej polewie miodowej100 g5,00 zł
5.Placek ziemniaczany po węgiersku z gulaszem i zestawem surówek250 g13,00 zł
6.Zrazy po staropolsku z jajkiem, podawane z kluskami śląskimi i zestawem surówek150 g15,00 zł
7.Kaczka pieczona z nadzieniem po staropolsku z opiekanym jabłkiem i żurawiną, w kompozycji buraczków 350-400 g35,00 zł

PASTY
Lp.NazwaIlośćCena
1.Spaghetti "ala carbonarra" w sosie śmietankowym w kompozycji szałwi, boczku, pieczarek, cebulki i se300 g13,00 zł
2.Penne "ala pomodore" z szpinakiem w sosie pomidorowym w kompozycji papryczek- peperucino, świeżej ba300 g10,00 zł
3.Spaghetti "ala bolonesse" w sosie pomidorowo-serowym i świeżej bazyli300 g11,00 zł

DESERY
Lp.NazwaCena
1.Banan płonący w cieście z gałką lodów waniliowych9,00 zł
2.Płonący puchar lodów "ala Kwadrans" z owocami i bitą śmietaną10,00 zł
3.Puchar lodów z adwokatem i ciepłymi amlinami9,00 zł
4.Tiramisu w kompozycji królewskiego pucharka i świeżej mięty9,50 zł
5.Deserowa sałatka owocowa "Malibu"9,00 zł
6.Szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami8,00 zł
7.Sernik z musem truskawkowym7,00 zł

SURÓWKI
Lp.NazwaIlośćCena
1.Surówka z białej kapusty150 g3,00 zł
2.Surówka z kiszonej kapusty150 g3,00 zł
3.Surówka z marchwi, jabłka z chrzanem150 g3,50 zł
4.Surówka z kapusty czerwonej150 g3,00 zł
5.Surówka z świeżego selera150 g3,00 zł
6.Sałatka z świeżego pomidora, ogórka, cebulki z śmietaną200 g4,00 zł
7.Domowe marynaty(pieczarki, papryka, ogórek)200 g5,00 zł

SAŁATKI
Lp.NazwaIlośćCena
1.Sałatka Grecka200 g8,00 zł
2.Sałatka Krabowa200 g8,00 zł
3.Sałatka z buraczków i białej cebulki200 g4,50 zł
4.Sałatka z ryżem w towarzystwie ananasu, brzoskwini oraz kukurydzy200 g8,00 zł
5.Sałatka ziemniaczana z szynką, fasolką czerwoną200 g8,00 zł
6.Sałatka cesarska Szefa Kuchni: na chrupiącej sałacie z grillowanym kurczakiem, serem parmezan oraz g250 g10,00 zł

WARZYWA NA CIEPŁO
Lp.NazwaIlośćCena
1.Brokuły200 g4,00 zł
2.Kalafior200 g3,50 zł
3.Ziemniaki z wody200 g3,00 zł
4.Marchewka z groszkiem200 g3,50 zł
5.Kapustka zasmażana200 g3,50 zł
6.Buraczki zasmażane200 g3,50 zł

DODATKI
Lp.NazwaIlośćCena
1.Ziemniaczki z wody, lub pure250 g2,50 zł
2.Ziemniaczki pieczone z ziołami250 g3,50 zł
3.Frytki150 g4,00 zł
4.Kluski śląskie250 g4,00 zł
5.Ryż biały/ryż czerwony zapiekany150 g3,00 zł
6.Pieczywo1,00 zł
7.Masło1,00 zł
8.Ketchup1,00 zł
9.Musztarda1,00 zł
10.Chrzan1,00 zł

SOSY
Lp.NazwaCena
1.Tatarski1,50 zł
2.Czosnkowy1,50 zł
3.Jogurtowo-ziołowy1,50 zł
4.Musztardowo-chrzanowy1,50 zł
5.Miodowo-ziołowy1,50 zł
6.Lutenica2,00 zł

KALENDARZ IMPREZ
luty 2017
PnWtŚrCzPtSoNd
 
30
 
31
1
2
3
4
5
 
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5



O mieście :: Informacje o serwisie :: Reklama :: Nasze logo :: Kontakt
Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie cookie. Przeczytaj więcej.
eOstrołęka © 2006 - 2017 CYBERMEDIA
       czas: 0.09 s.