eOstroleka.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Akceptuje
Informacje Policja Sport TV Ostrołęka Galeria Mapa Google fotoOstroleka Balujemy Baza firm kamera Wirtualny Spacer Menu On-Line Ogłoszenia Auto Giełda Forum dyskusyjne
Informator » apteki · kościoły · urzędy · kino · lekarze · MZK · PKS . Taxi Kontakt » redakcja · reklama
Rozrywka » puby · kawiarnie · bary · restauracje · pizzerie · hotele Konkursy » konkursy · Konkurs Inwestycyjny
google
Baza firm
Aktualności
Wideo
Galeria
Ogłoszenia
Forum
Menu OnLine
Szukaj w aktualnościach :


login
hasło
zarejestruj się zapomniałem hasła

Praca w OBI. Ruszyła rekrutacja

drukuj | 30 grudnia 2013 r.
Dział: Ostrołęka
Tagi: praca OBI Ostrołęka praca OBI praca OBI Ostrołęka OBI Ostrołęka praca praca w OBI
Ruszyła rekrutacja do pracy w markecie budowlanym OBI w Ostrołęce. Obecnie trwa nabór na stanowiska:

1. Kierownik Działu Sprzedaży
    Zastępca Kierownika Działu Sprzedaży

2. Kierownik Kas i Punktu Obsługi Klienta
    Zastępca Kierownika Kas i Punktu Obsługi Klienta

3. Kierownik Działu Przyjęcia Towaru
    Zastępca Kierownika Działu Przyjęcia Towaru
    Koordynator Serwisu Towarowego

4. Pracownik Biura Marketu ds. Personalnych i Administracji

5. Pracownik Biura Marketu ds, Systemu Gospodarki Towarowej

6. Dysponent - Pracownik ds. Zamówień

7. Doradca Ekspert

8. Doradca Klienta

9. Pracownik Działu Kas i Punktu Obsługi Klienta

10. Pracownik Działu Przyjęcia Towaru

OBI zajmie powierzchnię ok. 8 tys. m2 w budowanej galerii handlowej "Bursztynowa". Nie wiemy jeszcze ile dokładnie osób znajdzie pracę w OBI w Ostrołęce.

Zobacz najnowsze oferty pracy w Ostrołęce i okolicach

Obecnie rekrutacja prowadzona jest tylko dla pracowników OBI. Szczegóły na stronie obi.pl w zakładce "kariera"

Zobacz również:


Wasze opinie



Brak możliwości komentowania artykułu po trzech dniach od daty publikacji.


ja
10:12
30-12-2013
rekrutacja tylko dla pracowników OBI. super.

     Fakt.pl     Wydarzen
10:18
30-12-2013

    Fakt.pl
    Wydarzenia
    Polska
    Pracownik firmy Ecovital opowiada, jak naciąga się klientów

Ujawniamy chwyty sprzedawców
Spowiedź sprzedawcy garnków: To wszystko to oszustwo
autor: dg | 11.09.2013 08:40 Słowa kluczowe: Ecovital, Poznań, garnki, kabaret, manipulacja, pracownik ujawnia, prezentacja
ZOBACZ ZDJĘCI
Naciągaja ludzi na kupno garnków Prezenter (w koszuli) zawsze wciąga w gotowanie uczestników (to ten pan w podkoszulku). To uwiarygadnia pokaz
Naciągaja ludzi na kupno garnków

Skru­szo­ny pra­cow­nik firmy Eco­vi­tal z Po­zna­nia opo­wia­da nam, jak na­cią­ga się klien­tów. Opi­su­je ze szcze­gó­ła­mi, jakie sztucz­ki się sto­su­je, by wci­snąć lu­dziom eks­tre­mal­nie dro­gie garn­ki. – Mam wy­rzu­ty su­mie­nia, że tak oszu­ku­je­my tych bied­nych ludzi – twier­dzi han­dlo­wiec

Firma Eco­vi­tal to na pol­skim rynku lider sprze­da­ży bez­po­śred­niej. W tej chwi­li sprze­da­ją garn­ki, które kosz­tu­ją ma­ją­tek. Pa­tel­nia za 1800 zł, gar­nek za 1950 zł czy szyb­ko­war za 3000 zł i kilka in­nych w po­dob­nie ab­sur­dal­nych ce­nach. Firma za­ma­wia te na­czy­nia w Niem­czech i sprze­da­je w Pol­sce z marżą ok. 300%!

– Spo­sób sprze­da­ży to jedno wiel­kie oszu­stwo, ma­ni­pu­la­cja i na­cią­ga­nie ludzi – twier­dzi nasz in­for­ma­tor, który musi wy­stę­po­wać ano­ni­mo­wo. Za­czy­na­jąc pracę w fir­mie – pod karą 50 tys. zł pod­pi­sał zo­bo­wią­za­nie, że nie ujaw­ni jej szcze­gó­łów.
Naciągaja ludzi na kupno garnków naciąganie na garnki Kabaret to tylko przynęta i przykrywka dla prezentacji
Polecane artykuły

    Skandal! Cwaniacy i handlarze naciągają emerytów Skandal! Cwaniacy i handlarze naciągają emerytów Komplet garnków za cenę używanego samochodu, a może pościel za kilka tysięcy złotych? Niemożliwe? A jednak! Festiwal cwaniackich sprzedaży trwa w ...
    Oto perfidny przekręt na polskich aktorów!

– Za­sa­da jest taka: ku­pu­je się bazę nu­me­rów te­le­fo­nów star­szych ludzi. Potem przed­sta­wi­ciel­ki firmy dzwo­nią do tych osób i za­pra­sza­ją na wy­stęp ka­ba­re­to­wy jed­ne­go z czte­rech ar­ty­stów: An­drze­ja Gra­bow­skie­go, Je­rze­go Kry­sza­ka, Ce­za­re­go Pa­zu­ry lub Pio­tra Bał­tro­czy­ka. Za week­end pracy taki ar­ty­sta do­sta­je po­dob­no 50 000 zł. Wy­stęp jest cał­kiem za darmo – opi­su­je ku­li­sy swej wsty­dli­wej pracy nasz in­for­ma­tor.

– Je­dy­nym wa­run­kiem udzia­łu w nim jest uczest­nic­two przed wy­stę­pem w "po­ka­zie ku­li­nar­nym". I to tam od­by­wa się cała ma­ni­pu­la­cja i oszu­stwo. Fir­mie i tak się opła­ca, bo w tym cza­sie ma obrót około 2 mi­lio­nów zło­tych! "Wi­dzo­wie" wcho­dzą do kilku sal i tam robi im się pra­nie mózgu. By po­ka­zać, jak cu­dow­ne to są garn­ki, sto­su­je­my kilka tych sztu­czek [wy­mie­nia­my je obok – przyp. red.] – opo­wia­da.

Potem od­by­wa­ją się roz­mo­wy han­dlo­we z za­in­te­re­so­wa­ny­mi klien­ta­mi. – Mamy im wci­skać  

Potem odbywają się rozmow
10:19
30-12-2013
Potem odbywają się rozmowy handlowe z zainteresowanymi klientami. – Mamy im wciskać te gary aż do momentu, gdy powiedzą "spadaj". Jesteśmy szkoleni z technik sprzedaży i manipulacji, a na miejscu podpisujemy umowy na sprzedaż ratalną.

Oto chwyty, które ujawnił:

1. Do pokazu zawsze używamy nowych naczyń, klientom się mówi, że są używane już od dawna, a jak ładnie wyglądają.

2. Numer ze zdmuchiwanym omletem: prezenter pokazuje nową patelnię, suchą. Podaje ją asystentowi, a ten niepostrzeżenie podmienia ją na taka samą, ale wysmarowaną smalcem. Potem smaży się omlet i prezenter jednym dmuchnięciem zdmuc***e go z patelni.

3. Akcja z piernikiem: w kwadratowym naczyniu wysmarowanym wcześniej tłuszczem jest masa piernikowa. Na zwykłej kuchence się to "piecze", a potem pokazuję się widowni piernik od góry. Jest ładnie wypieczony i brązowy. Od dołu natomiast jest spalony na węgiel. Podaje się go asystentce, która odcina spaleniznę, a resztą częstuje widzów.

4. Przypalanie mleka: w butelkach po mleku jest jakaś inna, chemiczna substancja. Przypala się to "mleko" i pokazuje, jak łatwo odchodzi od ścianek wspaniałego naczynia. Normalne mleko już tak łatwo nie odejdzie.

5. Numer z karmelem: do naczynia wsypuje się cukier i go podgrzewa. Po chwili się karmelizuje, potem stygnie. Taki karmel bardzo trudno usunąć. Ale na pokazie schodzi bez problemu. Bo garnek wcześniej został posmarowany smarem używanym przez wulkanizatorów w czasie zmiany opony.

6. Na pokazie zawsze jest dużo naczyń, żeby móc swobodnie nimi manewrować, a zapasowa ekspozycja jest pod ladą.

7. Do pokazów używa się zawsze kuchenek indukcyjnych, dlatego że nie smolą dna naczyń i gary pozostają czyste do końca pokazu.

8. Bigos teoretyczny: w czasie pokazu w szybkowarze jest gotowany bigos. Wrzuca się wszystkie składniki i po 20 minutach jest "gotowy". Pokazuje się go klientom i wyrzuca do kosza. A do degustacji podaje się bigos kupiony w barze.

9. Zawsze się zaprasza klientów, by uczestniczyli w pokazie: wlali masę piernikową czy dodali składniki do bigosu. To ma uwiarygodnić pokaz.

Gość
10:28
30-12-2013
Rekrutacja dla pracowników OBI hehehehehehehehe

żal
13:47
30-12-2013
No to ludzie znaleźli już zatrudnienie :(

tylko w obi
08:20
31-12-2013
obijamy się ;)

Serwis eOstroleka.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

KALENDARZ IMPREZ
wrzesień 2014
PnWtŚrCzPtSoNd
1
2
3
4
5
6
7
 
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5



O mieście :: Informacje o serwisie :: Reklama :: Nasze logo :: Kontakt
eOstrołęka © 2006 - 2014 CYBERMEDIA
       czas: 0.12 s.