Etap regionalny konkursu Polski Producent Żywności 2013

Etap regionalny jest całkowicie nieodpłatny dla producentów i polega na wypełnieniu karty zgłoszeniowej i przesłaniu jej faxem do Urzędu Marszałkowskiego na numer (022) 59-79-702, bądź listownie na adres Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa, bądź drogą elektroniczną na adres kazimierz.kuran@mazovia.pl do dnia 19 kwietnia 2013 r.
Dodatkowe informacje dotyczące konkursu, regulamin oraz karta zgłoszenia są dostępne na stronach internetowych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego: www.mazovia.pl/komunikaty/art,1733,polski-producent-zywnosci.html oraz na stronach internetowych Stowarzyszenia im. E. Kwiatkowskiego: www.ekwiatkowski.poznan.pl .
Jednocześnie pragniemy poinformować, iż w szesnastej edycji konkursu na etapie regionalnym zostało nagrodzonych 7 producentów z terenu województwa mazowieckiego.
W finale ogólnopolskim, podczas targów POLAGRA FOOD w Poznaniu, nadaniem prestiżowego tytułu "POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2012" wyróżnionych zostało 26 producentów, z pośród 80 zgłoszonych.
Warto nadmienić, iż w gronie wyróżnionych znalazła się też firma "U Tereski" Wyrób i Sprzedaż Wędlin Metodą Tradycyjną, Teresa Stepnowska działająca na terenie gminy Lelis za "Szynkę z szynki" (www.wedlinystepnowscy.pl).
Zobacz również
Kalendarz imprez
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
![]() |
2 | ![]() |
![]() |
5 | ![]() |
![]() |
8 | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15 | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25 | ![]() |
27 | 28 |
![]() |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |