Etap regionalny konkursu Polski Producent Żywności 2013
fot. eOstroleka.plEtap regionalny jest całkowicie nieodpłatny dla producentów i polega na wypełnieniu karty zgłoszeniowej i przesłaniu jej faxem do Urzędu Marszałkowskiego na numer (022) 59-79-702, bądź listownie na adres Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa, bądź drogą elektroniczną na adres kazimierz.kuran@mazovia.pl do dnia 19 kwietnia 2013 r.
Dodatkowe informacje dotyczące konkursu, regulamin oraz karta zgłoszenia są dostępne na stronach internetowych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego: www.mazovia.pl/komunikaty/art,1733,polski-producent-zywnosci.html oraz na stronach internetowych Stowarzyszenia im. E. Kwiatkowskiego: www.ekwiatkowski.poznan.pl .
Jednocześnie pragniemy poinformować, iż w szesnastej edycji konkursu na etapie regionalnym zostało nagrodzonych 7 producentów z terenu województwa mazowieckiego.
W finale ogólnopolskim, podczas targów POLAGRA FOOD w Poznaniu, nadaniem prestiżowego tytułu "POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2012" wyróżnionych zostało 26 producentów, z pośród 80 zgłoszonych.
Warto nadmienić, iż w gronie wyróżnionych znalazła się też firma "U Tereski" Wyrób i Sprzedaż Wędlin Metodą Tradycyjną, Teresa Stepnowska działająca na terenie gminy Lelis za "Szynkę z szynki" (www.wedlinystepnowscy.pl).
Zobacz również
Kalendarz imprez
| Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 | 21 |
22 | 23 |
24 |
25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |




2
3
8
11